Koulutukset

Tulevat koulutukset


Terveysteknologia tutuksi –verkkokoulutus (avaa esite)

Terveys- ja hyvinvointiteknologia tutuksi –verkkokoulutus alkaa lokakuussa 2018. Koulutus kestää kaksi kuukautta, päättyen siis juuri ennen joulua. Viimeiset tehtävät tulee jättää 23.12. mennessä. Ilmoittautuminen on nyt avattu ja mukaan mahtuu 30 oppijaa. Varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt sillä koulutukseen osallistuvat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Terveys- ja hyvinvointiteknologia tutuksi –verkkokoulutus on suunnattu työssään aihetta käsitteleville ammattilaisille. Olipa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai muussa työssä, jossa aiheen tuntemus Sinua auttaa, tämä koulutus on juuri Sinulle. Laajuudeltaan opinnot ovat 3 opintopisteen suuruiset, eli vaativat noin 80 h opiskelijan työtä. Voit tutustua koulutuksen teemoihin ja sisältöön tarkemmin täältä.

Jos jäät vielä miettimään koulutukseen osallistumista, seuraa tarkempaa ilmoittelua sivuiltamme ja Facebook-sivuiltamme elokuussa. Koulutukseen tutustuaksesi voit lukea tämän artikkelin, jossa kevään saman sisältöiseen koulutukseen osallistujat kertoivat kokemuksistaan iloisessa päätösjuhlassa.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

“Sain uusia näkemyksiä ja tietoa erityisesti hyvinvointialan ammattilaisten näkökulmasta. Sain hyvän peruskäsityksen siitä, mitä eHealth ja hyvinvointiteknologia on kentällä. Usein kuulee enemmän visioita ja hypetystä ja oli tärkeää nähdä millä tasolla mennään käytännössä.”

”Kurssin sisältö vastasi erittäin hyvin odotuksiini. Koen oppineeni hyvin toimintakyvyn osa-alueet sekä sähköiset terveyspalvelut sekä mitä tulevaisuudessa on käytössä.”


Menneet koulutukset

Terveysteknologia tutuksi –verkkokoulutus

Terveys- ja hyvinvointiteknologiat ovat tulleet jäädäkseen – Oletko valmis? 7.11.2017