Koulutus

TEKNO – Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi -hankkeen yksi päätehtävistä on kehittää koulutusta ja verkostoja, joilla edistetään sote-alan terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaamista niin työntekijöiden kuin heidän asiakkaidensa hyväksi.

Koulutuksen käynyt ammattilainen tai muu toimija saa koulutuksensa jälkeen ns. teknologiapassin, jossa kuvaillaan koulutuksen kautta saatu osaaminen. Passeja on eri tasoisia, riippuen siitä mikä on osaamisen tarve ja käydyn koulutuksen laajuus.

Kaikki TEKNO-hankkeen järjestämät koulutukset ovat maksuttomia.

Tällä hetkellä tiedossa on seuraavat alla näkyvät koulutukset. Lisää tulee sivuillemme myöhemmin sivuillemme ja niistä ilmoitetaan myös mm. sosiaalisen median kanavissamme (linkit etusivulla). Voit myös jättää yhteystietosi meille alasivullamme Yhteystiedot ja me huolehdimme siitä, että pysyt ajan tasalla tulevista koulutuksista.

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan ja oppimaan uutta!

Tulevat koulutukset – Ilmoittaudu nyt

Terveysteknologia tutuksi –verkkokoulutus uusitaan syksyllä 2018. Seuraa tiedotustamme tarkemmin sivujemme kautta tai esimerkiksi sosiaalisesta mediastamme liittymällä Facebook-seuraajiemme joukkoon. Ilmoittautumisaika syksyn koulutukseen avataan kesällä.

Käynnissä olevat koulutukset

Terveysteknologia tutuksi –verkkokoulutus

Menneet koulutukset

Terveys- ja hyvinvointiteknologiat ovat tulleet jäädäkseen – Oletko valmis? 7.11.2017